Service

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen!

Kom je er toch niet uit of wil je gewoon persoonlijk contact met ons, vul dan het contactformulier in.

Hoe werkt winkelen bij JOMIXSY?

Als je een item hebt uitgezocht dan kun je de juiste maat kiezen door te klikken ‘kies een optie’. Wil je het item bestellen klik dan ‘ín mandje toevoegen’ en het ligt in de winkelwagen, te zien links onderin de webshop. Vervolgens kun je kiezen of je verder wilt shoppen of dat je wilt afrekenen. Ben je klaar met shoppen? Klik dan op de link ‘item’ en dan kom je in het bestelproces. Hierin kun je alsnog je bestelling bijwerken. Wil je de bestelling plaatsen klik dan op de blauwe button ‘ga door naar afrekenen’. Je komt nu in het afrekenproces en kunt kiezen voor een eenmalige aankoop of een account aanmaken. Hierna kun je je persoonlijke gegevens invullen en aangeven waar de bestelling heen gestuurd kan worden. Vervolgens kun je aangeven hoe je wilt betalen, iDeal of overboeking. Je ziet nu een compleet overzicht van je bestelling, controleer deze en klik op de blauwe button ‘plaats bestelling’. Je bestelling zal door ons per e-mail worden bevestigd. Heb je nog vragen over het winkelen bij JOMIXSY dan kun je ons mailen via info@jomixsy.nl het contactformulier invullen. We proberen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 2 werkdagen te reageren op jouw vraag of bericht.

Zou je graag onze JOMIXSY items willen zien, voelen en passen? Dat kan! Stuur ons een mailtje naar info@jomixsy.nl met je gewenste items en wij zorgen er dan voor dat de items (zonder verplichtingen) voor je klaar hangen in de Willemsstraat 172 C in Amsterdam. 

Is bestellen bij JOMIXSY veilig?

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers en doen er alles aan om het winkelen via internet veilig te maken. Persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Alle schermen zijn beveiligd met een veilige verbinding, te zien aan het slotje in je browser. Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel mogelijk en gemakkelijk te laten verlopen en je eventueel op de hoogte te houden van de nieuwe collectie en sale via de nieuwsbrief.

Hoe kan ik betalen en is dit veilig?

Je kunt op verschillende manieren betalen. Maak je gebruik van internetbankieren dan is iDEAL de gemakkelijkste en snelste manier om af te rekenen. Andere betaalmethodes zijn ook mogelijk, kijk voor de verschillende mogelijkheden bij betaalmethoden. Als je computer goed beveiligd is, is betalen via internet vrij veilig. Mocht er toch iets misgaan met de betaling dan ben je meestal via je bank verzekerd.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden, wat kost het en hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als je wat bestelt, dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom streven we ernaar om je bestelling binnen 2 dagen, na ontvangst van de betaling te versturen. De aflevertijd van PostNL komt hier nog bij, houdt er daarom rekening mee dat je ons pakketje binnen 3 tot 4 dagen in huis hebt. Je bestelling wordt in principe thuis afgeleverd. Als de bestelling niet door de brievenbus past of je bent niet thuis op het moment van aflevering dan kun je het later ophalen op het postkantoor.
Alle bestellingen worden via PostNL verzonden.

Voor het verzenden van een bestelling in Nederland onder de € 49.95 wordt € 4.60 in rekening gebracht. Voor het verzenden van een bestelling in Nederland boven de € 49.95 rekenen we geen verzenkosten!  

Kan JOMIXSY mijn bestelling naar iemand anders sturen?

Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje op een ander adres dan het factuuradres af te laten leveren, bijvoorbeeld wanneer je een item cadeau wilt doen. Wij zorgen er dan voor dat je cadeau feestelijk wordt verpakt. Het afwijkende afleveradres kun je aangeven tijdens het bestellen.

Hoe gaat JOMIXSY om met ruilen en retourneren?

Hoewel we erg veel zorg en aandacht besteden aan het controleren van de items en de bezorging kan het voorkomen dat de bestelde items niet zijn wat je ervan had verwacht. Dit is geen probleem, stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@jomixsy.nl waarin je aangeeft of je je bestelling wilt ruilen of terugsturen. We proberen je e-mail dan binnen 1 dag te beantwoorden met verdere instructies. Als je wilt ruilen vermeld dan in de e-mail het item dat je er graag voor in de plaats wilt ontvangen. Als je alleen wilt terugsturen vermeld dan in de e-mail je klantgegevens en ordernummer.

Indien je gebruik maakt van de reguliere post dan zijn wij niet aansprakelijk voor vermissingen van de items. Wij raden je aan het pakketje met track en trace nummer terug te sturen, dan is het makkelijker te achterhalen indien het kwijtraakt.

De items die je wilt ruilen of retourneren mogen niet beschadigd, gedragen of gewassen zijn en moeten voorzien zijn van de originele labels. Is een geruild item goedkoper dan krijg je natuurlijk het verschil in prijs terug. Het door ons te verrekenen bedrag wordt binnen 7 dagen op je rekening bijgeschreven. Is een geruild item duurder dan kun je het verschil in prijs aan ons overboeken.

Indien we een item beschadigd, gedragen of gewassen retour krijgen dan zullen wij je geen geld teruggeven.  ‘JOMIXSY vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde items, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je als klant ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de klant. Als je als klant hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’

Bij het retourneren van een volledige bestelling krijg je als klant het volledige aankoopbedrag teruggestort, inclusief verzendkosten. Bij het retourneren van een gedeeltelijke bestelling worden de verzendkosten niet teruggestort. 

Waar kan ik mijn retour heen sturen?

JOMIXSY t.a.v. Sylvia Ludwig, Willemsstraat 172 C, 1015 JE Amsterdam  

Hoe werken kortingsacties?

Je kunt per transactie één kortingscode gebruiken. De code kun je invoeren tijdens het bestelproces en activeren door op de blauwe button ‘kortingscode gebruiken’ te klikken.

Gegevens JOMIXSY

JOMIXSY is opgericht door Jos Tigchelaar en Sylvia Ludwig
Adres: Frederik Hendrikplantsoen 78 III, 1052 XW Amsterdam                                                                                                          

Telefoonnummer: +31 6 48419811 / +31 6 18136111 bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00 uur. 

KVK – nummer: 66036895
BTW nummer: NL856368295B01

ING: rekeningnummer JOMIXSY
IBAN: NL03 INGB 0007 3524 69
BIC: INGBNL2A 

Stel een vraag aan JOMIXSY

Heb je toch nog een vraag, info, tips of andere opmerkingen, stuur ze dan naar info@jomixsy.nl  of gebruik het contactformulier.