0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Over Ons

JOMIXSY is de online FAIR FASHION, FURNITURE en ART shop!


Bij JOMIXSY vind je FAIR FASHION merken die eerlijk geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden. Deze merken zijn transparant en hebben allemaal hun eigen verhaal en stijl. De JOMIXSY collectie is zowel vrouwelijk als stoer, met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een breed scala aan stijlen van 'basic tot en met design' die onderling goed te combineren zijn. Of je nu op zoek bent naar een biologische shirt, gerecyclede pet flessen broek een stijlvolle duurzame jurk of een uniek fairtrade jas. JOMIXSY heeft het! De collectie zal zich verder uitbreiden en we zijn voor je op zoek naar meer Fair Fashion merken.

Wij Sylvia Ludwig en Jos Tigchelaar zijn de founders van JOMIXSY! Wij bewegen ons al een gedurende tijd met passie in de mode- en kunstwereld. Het  zelfstandig ondernemen is voor Sylvia Ludwig gestart in 2010 met haar eigen webshop Fabulous Fair Fashion. In Israël is Jos Tigchelaar zelfstandig ondernemer geweest van haar eigen kledingwinkel Twist en het bedrijf Landscape design van het ontwerpen en aanleggen van tuinen. We hebben op 1 juli 2016 onze winkel&galerie JOMIXSY op de Bilderdijkstraat 179 te Amsterdam geopend. De winkel en webshop geven ons de gelegenheid om onze ideeën en idealen vorm te geven. Namelijk door duurzame producten te verkopen willen we meer bewustwording creëren en hiermee laten zien dat een duurzame levensstijl ten goede komt voor de mensheid, dierwelzijn en het milieu. We vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere eerlijke wereld.

Ons motto is dan ook: een betere wereld begint hier en nu. Dit is waar wij onze innerlijke drive uit halen.

Zou je graag onze JOMIXSY items willen zien, voelen en passen? Dat kan! Je kunt ons bellen 020 36 391 58 of stuur een mailtje naar info@jomixsy.nl met je gewenste items en wij zorgen er voor dat de items (zonder verplichting) voor je klaar hangen in onze winkel&galerie JOMIXSY Bilderdijkstraat 179 in Amsterdam.

Wij bij JOMIXSY gaan nog een stapje verder met duurzaam zijn! We hebben de keuze gemaakt om naast onze Fair Fashion nu ook 2dehands dames merk- en designkleding, schoenen, tassen en accessiores te verkopen. We zijn van de eerlijke mode dus items van de fast fashion industrie zijn niet welkom. Misschien heb je wat miskopen in de kast liggen, die je bijna niet hebt gedragen of niet meer wilt dragen. Dan kun je bij ons langs komen. Wij verkopen je items in de winkel op basis van consignatie, we spreken van te voren een bedrag af. De items die ingebracht worden graag schoongewassen, gestreken, geen vlekjes zo ook geen gaatjes en pluisjes. Je kunt bij ons terecht om je items in te komen brengen vanaf woensdag - vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur. Graag tot ziens in JOMIXSY.