Onze collectie

Bij JOMIXSY vind je FAIR FASHION merken die eerlijk geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden. Deze merken zijn transparant en hebben allemaal hun eigen verhaal en stijl. De JOMIXSY collectie is zowel vrouwelijk als stoer, met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een breed scala aan stijlen van ‘basic tot en met design’ die onderling goed te combineren zijn. Of je nu op zoek bent naar een biologische shirt, gerecyclede pet flessen broek een stijlvolle duurzame jurk of een uniek fairtrade jas. JOMIXSY heeft het! De collectie zal zich verder uitbreiden en we zijn voor je op zoek naar meer Fair Fashion merken.

Zou je graag onze JOMIXSY items willen zien, voelen en passen? Dat kan! Je kunt ons bellen 020 36 391 58 of stuur een mailtje naar info@jomixsy.nl met je gewenste items en wij zorgen er voor dat de items (zonder verplichting) voor je klaar hangen in onze winkel JOMIXSY Bilderdijkstraat 179 in Amsterdam.

Wij bij JOMIXSY gaan nog een stapje verder met duurzaam zijn! We hebben de keuze gemaakt om naast onze Fair Fashion nu ook 2dehands dames merk- en designkleding, schoenen, tassen en accessiores te verkopen. We zijn van de eerlijke mode dus items van de fast fashion industrie zijn niet welkom. Misschien heb je wat miskopen in de kast liggen, die je bijna niet hebt gedragen of niet meer wilt dragen. Dan kun je bij ons langs komen. Wij verkopen je items in de winkel op basis van consignatie, we spreken van te voren een bedrag af. De items die ingebracht worden graag schoongewassen, gestreken, geen vlekjes zo ook geen gaatjes en pluisjes. Je kunt bij ons terecht om je items in te komen brengen vanaf woensdag – vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Graag tot ziens in onze winkel JOMIXSY.