0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden:

Je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je bestelling en betaling. 
Zodra de betaling binnen is zal de bestelling direct door JOMIXSY worden verwerkt en naar je worden opgestuurd.
Om de diverse betaalmogelijkheden te bekijken klik je hier

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als je wat bestelt, dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom streven we ernaar om je bestelling binnen 2 dagen, na ontvangst van de betaling te versturen. De aflevertijd van PostNL komt hier nog bij, houdt er daarom rekening mee dat je ons pakketje binnen 3 tot 4 dagen in huis hebt. Je bestelling wordt in principe thuis afgeleverd. Als de bestelling niet door de brievenbus past of je bent niet thuis op het moment van aflevering dan kun je het later ophalen op het postkantoor. Alle bestellingen worden via PostNL verzonden.

Verzenden:

Voor het verzenden van een bestelling in Nederland onder de € 50.00 wordt € 4.25 in rekening gebracht. Voor het verzenden van een bestelling in Nederland boven de € 50.00 rekenen we geen verzenkosten!

Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje op een ander adres dan het factuuradres af te laten leveren, bijvoorbeeld wanneer je een item cadeau wilt doen. Wij zorgen er dan voor dat je cadeau feestelijk wordt verpakt. Het afwijkende afleveradres kun je aangeven tijdens het bestellen.

Ruilen en Retourneren:

Hoewel we erg veel zorg en aandacht besteden aan het controleren van de items en de bezorging kan het voorkomen dat de bestelde items niet zijn wat je ervan had verwacht. Dit is geen probleem, stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@jomixsy.nl waarin je aangeeft of je je bestelling wilt ruilen of terugsturen. We proberen je e-mail dan binnen 1 dag te beantwoorden met verdere instructies. 

Als je wilt ruilen vermeld dan in de e-mail het item dat je er graag voor in de plaats wilt ontvangen. 

Als je alleen wilt terugsturen vermeld dan in de e-mail je klantgegevens en ordernummer. 

Indien je gebruik maakt van de reguliere post dan zijn wij niet aansprakelijk voor vermissing van de items. Wij raden je aan het pakketje met track en trace nummer terug te sturen, dan is het makkelijker te achterhalen indien het kwijtraakt.

De items die je wilt ruilen of retouneren mogen niet beschadigd, gedragen of gewassen zijn en moeten voorzien zijn van de orginele labels.

Is een geruild item goedkoper dan krijg je natuurlijk het verschil in prijs terug. Het door ons te verrekenen bedrag wordt binnen 7 dagen op je rekening bijgeschreven.

Is een geruild item duurder dan kun je het verschil in prijs aan ons overboeken.

Indien we een item beschadigd, gedragen of gewassen retour krijgen dan zullen wij je geen geld teruggeven.

'JOMIXSY vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde items, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je als klant ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de klant. Als je als klant hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’

Bij het retouneren van een volledige bestelling krijg je als klant het volledige aankoopbedrag teruggestort, inclusief verzendkosten.

Bij het retouneren van een gedeeltelijke bestelling worden de verzendkosten niet teruggestort. 

Retour Adres:

Winkel&Galerie JOMIXSY

Bilderdijkstraat 179

1053 KR Amsterdam