Bezorgen

Leveringsvoorwaarden:

Je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je bestelling en betaling. Zodra de betaling binnen is zal de bestelling direct door JOMIXSY worden verwerkt en naar je worden opgestuurd.

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als je wat bestelt, dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom streven we ernaar om je bestelling binnen 2 dagen, na ontvangst van de betaling te versturen. De aflevertijd van PostNL komt hier nog bij, houdt er daarom rekening mee dat je ons pakketje binnen 3 tot 4 dagen in huis hebt. Je bestelling wordt in principe thuis afgeleverd. Als de bestelling niet door de brievenbus past of je bent niet thuis op het moment van aflevering dan kun je het later ophalen op het postkantoor. Alle bestellingen worden via PostNL verzonden.

Verzenden:

Voor het verzenden van een bestelling in Nederland onder de € 49.95 wordt € 4.50 in rekening gebracht. Voor het verzenden van een bestelling in Nederland boven de € 49.95 rekenen we geen verzenkosten!

Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje op een ander adres dan het factuuradres af te laten leveren, bijvoorbeeld wanneer je een item cadeau wilt doen. Wij zorgen er dan voor dat je cadeau feestelijk wordt verpakt. Het afwijkende afleveradres kun je aangeven tijdens het bestellen.